Rugby Europe a anunțat suspendarea tuturor meciurilor planificate până la sfârșitul lunii noiembrie 2020. Ca atare, meciul România - Belgia din Campionatul European de Rugby, programat pentru 1 noiembrie la București a fost amânat. 

Următoarele jocuri sunt acum amânate:

  • Campionatele feminine pentru seniori XV între Spania și Rusia (24 octombrie) și Spania vs Olanda (31 octombrie)
  • Ultima rundă din 2020 Campionatul European masculin de rugby masculin planificat pe 1 noiembrie (România - Belgia și Georgia - Rusia) și pe 15 noiembrie (Spania - Portugalia)
  • Joc de acces la playoff-ul Campionatului European de Rugby care urmează să fie jucat între Olanda și echipa clasată ultima în Campionatul Europei de Rugby 2020
  • Primele jocuri din 2020/2021  Rugby Europe Trophy: Lituania - Ucraina (24 octombrie) și Ucraina - Polonia (31 octombrie).

Rugby Europe, forul continental condus de fostul rugbyst român Octavian Morariu, nu a oferit clarificări în legătură cu configurația finală a clasamentelor Campionatului European pe Națiuni, ediția 2020. 

De asemenea, meciurile test cu Rusia nu se vor mai disputa. Oricum România avea de gând să decline oferta Rusiei pentru jocul din 25 octombrie, primul internațional de pe Stadionul Dinamo din Moscova.

Rămâne să vedem dacă vor fi oferite alte detalii în zilele care urmează. De asemenea, cursul de prim-ajutor Level 1, programat la București pentru 22 octombrie, se suspendă din motive de securitate. 

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!