Sesiune de admitere la Școala Națională de Antrenori

În perioada 1-10 noiembrie 2020, Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor - Școala Națională de Antrenori, instituție de drept public care funcționează sun egida Ministerului Tineretului și Sportului, organizează un nou concurs de admitere pentru cursul de formare a antrenorilor, cu durata de doi ani.

Pretendenții la un loc pe băncile școlii au nevoie, la dosar, de o cerere tip care poate fi descărcată de pe site-ul instituției și care ulterior să fie vizată de Federația Română de Rugby. Tot de la FRR, doritorii trebuie să obțină o adeverință care să le certifice categoria sportivă. Alte acte necesare la dosar sunt cele de identitate, diploma de bacalaureat, adeverință medicală.

Cursul se desfășoară în sistem modular, fiecăruia dintre cele patru semestre fiindu-i rezervate câte trei săptămâni, în regim intensiv. Prezența, fizică și/sau online, este obligatorie în proporție de 100%.

Diploma de antrenor care se obține la finalizarea studiilor este recunoscută de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Muncii, putând servi ulterior la o eventuală angajare în sistemul public sau privat. Diploma respectivă este recunoscută în orice țară a Uniunii Europene sau care are acord de asociere cu Uniunea Europeană. 

Pentru mai multe detalii vizitați siteul CNFPA-SNA la adresa www.cnfpa-sna.ro.  

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!