AJR va continua demersurile pentru jucători
Recent, conducerea AJR a inițiat un Memorandum de cooperare cu Federația Română de Rugby. Documentul propus pentru discutie la masa negocierilor cu FRR a fost constituit dupa modelul unor astfel de intelegeri de colaborare intre asociatii ale jucatorilor si federatii in tarile cu rugby dezvoltat. Bineinteles propunerea AJR de reprezentare a jucatorilor, membrii AJR in fata FRR si a cluburilor unde acestia activeaza atinge toate punctele importante din viata jucatorului de rugby din Romania. 
Va invitam sa cititi aici aceasta propunere de colaborare. 
Speranțele noastre de a avea un parteneriat oficial și explicit cu FRR nu s-au materializat, deocamdată, FRR invocând motive care țin de priorităile sale instituționale. 
Interesant este că, deși nu a fost acceptată intenția noastră, deocamdată, FRR mentioneaza in raspuns ca nu are in statut unele atributiii care privesc direct jucatorii de rugby si pe care noi, le urmărim. Dintre acestea amintim bunăstarea și securitatea si sanatatea jucătorilor, condiții de muncă mai bune, asigurări, corelarea cu mediul de afaceri, reintegrarea socială si conversiunea profesionala dupa viata sportiva. 
Noi nu considerăm un eșec acest refuz pe care l-am primit, ba mai mult acest raspuns negativ ne ambiționează să găsim căile de colaborare instituțională, în sprijinul rugbyștilor români.
Va invitam sa cititi raspunsul FRR adresat AJR si implicit jucatorilor de rugby. 
Va reamintim ca AJR are sprijinul institutional al Asociației Internaționale de profil - International Rugby Players, for care cooperează strâns cu World Rugby și care deja și-a exprimat direct si explicit sustinerea pentru implicarea totală a AJR în rugby-ul românesc.
Ancorati - Impreuna - Crestem 
DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!