Romeo Gontineac: Chiar inițiativa înființării AJR e o reușită!
Continuăm azi seria interviurilor din trei întrebări ”luându-l la țintă” pe celălalt membru fondator al AJ Rugby, și anume pe Romeo Gontineac, fost internațional(76 selecții, 68 de puncte), fost căpitan și antrenor al stejarilor.
Citește mai mult
Mihai Vioreanu, fost internațional, fondator AJR: Dacă jucătorii înțeleg menirea AJR și vin lângă ea, vocea acesteia va fi puternică!
Asociația Jucătorilor de Rugby din Romania intră, iată, în al patrulea an de activitate. Cu reușite și mai puțin reușite. E o perioadă destul de mare ca să putem discuta despre ce a fost și ce va fi, cu membrii ei fondatori și cu managementul executiv.
Citește mai mult
Pagini de istorie. Ultima mare victorie...
Meciul test contra Italiei ne prilejuiște o frumoasă și interesantă incursiune în istorie. De ce? Pentru că ultima dată când am găzduit echipa Italiei la București, pe Lia Manoliu, a fost și ultima dată când am învins-o. Ba, mai mult, a fost ultima dată când am învins o echipă din Six Nations.
Citește mai mult
Proiect IRP, WR, SANZAAR și Six Nations
În ultimii 2 - 3 ani, IRP, World Rugby, SANZAAR și Six Nations s-au implicat într-un proiect de dezvoltare a sezonului rugbystic internațional care să reducă aglomerarea cu meciuri a jucătorilor, să dea naștere unor partide importante și să construiască o cale adecvată de progres pentru națiunile emergente.
Citește mai mult
Istoria, structura si activitatea curenta a Asociatei Jucatorilor de Rugby (AJR) in 10 puncte
Dr. Mihai Vioreanu, Membru Fondator AJR raspunde la 10 intrebari despre AJR
Citește mai mult
Sustinere pentru AJR din partea International Rugby Players
Asociatia Jucatorilor de Rugby (AJR) din Romania a primit un imbold deosebit de important, după ce, zilele trecute, am primit o scrisoare extrem de încurajatoare din partea președintelui International Rugby Players, Omar Hassanein
Citește mai mult
Ioan Dumitrascu despre pasiunea pentru rugby si activitatea in cadrul AJR
Ioan Dumitrascu este partener in cadrul prestigioasei companii de avocatura Filip&Company si un pasionat al rugby-ului, sport pe care l-a practicat in adolescenta. Ioan este si membru fondator in cadul Asociatiei Jucatorilor de Rugby din Romania-AJR, expertiza sa in domeniul juridic fiind un pilon important in fondarea acestei Asociatii. In cele ce urmeaza Ioan ne vorbeste despre pasiunea sa pentru rtugby si despre rolul AJR in viata jucatorilor de rugby.
Citește mai mult
Andrei Radoi despre rugby si AJR
Andrei Radoi este un international roman de rugby, in prezent activeaza in cadrul clubului Timisoara Saracens. Andrei s-a alaturat proiectului Asociatiei Jucatorilor de Rugby din Romania-AJR, in calitate de Director Executiv. In cele ce urmeaza Andrei ne vorbeste despre cariera lui, depsre esenta valorilor din rugby si binenteles despre modul in care AJR intentioneaza sa se implice in sustinerea jucatorilor de rugby din Romania.
Citește mai mult
Romeo Gontineac despre AJR
Dupa o prestigioasa cariera de jucator, care a insemnat, printre altele si participarea la 4 editii ale Cupei Mondiale de Rugby, Romeo este unul dintre initiatorii si membrii fondatori ai Asociatie Jucatorilor de Rugby din Romania-AJR. Romeo Gontineac, in prezent antrenor in Franta, in cadrul clubului Stade Aurillacois(Pro D2), ne vorbeste despre carierea lui in rugby, ce insemana aceste sport precum si despre importanta AJR in sprijinirea fenomenului rugbystic din Romania si in special a jucato
Citește mai mult
Dr Mihai Vioreanu despre rolul AJR
Mihai Vioreanu este un fost international roman de rugby, in present un reputat chirurg ortoped in cadrul Sports Surgery Cinic-Dublin, Ireland, unul dintre membrii fondatori ai Asociatiei Jucatorilor de Rugby din Romania-AJR. Mihai ne veorbeste despre modul in care AJR va acorda suport si sustinere jucatorilor de rugby din Romania.
Citește mai mult
Stuart Lancaster: Filozofii de succes - Antrenatul copiilor - Parintii in rugby - Mentorat Sportiv
Stuart Lancaster a fost antrenorul principal al echipei de rugby a Angliei din 2011 pina in 2015 cand si-a dat demisia dupa esecul Angliei de a se califica in sferturile de finala la RWC 2015. Stilul specific si diferit de conducere al lui Stuart Lancaster ca antrenor principal al Angliei a fost foarte laudat de lumea rugbyului, el find cel care le-a cerut jucatorilor sa fie modele si neselectionand jucatorii care nu s-au aliniat stilului sau de conducere.
Citește mai mult
Secretul unui Leadership de succes
Orice echipa de succes se construieste in jurul unui lider de scucces. Complexitatea si particularitatea unei echipe de rugby consta tocmai in diversitatea caracteristicilor necesare pentru cunstruirea unui grup de succes.Stuart Lancaster pleaca de la ideea ca fara lideri corecti, fara Leadership coerent, succesul este improbabil sau mult mai greu de atins, iar unitatea unui grup este fragila si in timp.
Citește mai mult
Despre Leadership si spirit de echipa
Cum putem performa, cum putem motiva, ce fel de lideri ne dorim si care este diferenta dintre lideri preocupati de oameni si lideri preocupati doar de propriul succes
Citește mai mult
DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!