Careuri de ași în cupele europene

În Cupa Campionilor, pe Aviva Stadium din Dublin a avut loc reeditarea finalei ediției trecute. Saracens s-a impus din nou contra celor de la Leinster cu 25-17, iar franciza engleză virtual retrogradată din divizia de elită engleză continuă lupta pentru a-și apăra trofeul continental. 

Racing Metro 92 s-a impus în deplasare, la Clermont, în derby-ul francez, cu 36-27, în vreme ce Toulouse și-a valorificat avantajul terenului propriu, 36-8 cu Ulster. Derby-ul englez al sferturilor de finală a fost tranșat acasă de Exeter, victorioasă cu 38-15 în fața celor de la Northampton Saints.

Semifinalele Cupei Campionilor vor avea loc la 26 septembrie, după următorul program:

Racing Metro 92 - Saracens, ora 15.00

Exeter - Toulouse, ora 16.30

În Cupa Challenge, Bristol și-a impus cu autoritate punctul de vedere în sfertul cu Dragons, 56-17, iar Bordeaux Begles, cu pilierul moldovean Vadim Cobîlaș în teren, a trecut de Edinburgh cu 23-14. 

Toulon a învins Scarlets cu 11-6, după un meci de intensitate fizică ieșită din comun, iar Leicester Tigers s-a calificat fără joc în dauna celor de la Castres, după ce trei jucători francezi și un membru al staff-ului au fost testați pozitiv la Covid-19.

Semifinalele Challenge Cup au următoarea configurație:

Bristol - Bordeaux, 25 septembrie ora 20.45

Toulon - Leicester, 26 septembrie ora 22.00

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!