Festivitate! Patru decenii de la marea victorie contra Franței

La 23 noiembrie se vor împlini 40 de ani de la eclatanta victorie obținută de naționala de rugby a României, 15-0 contra Franței. Partida a avut loc pe Stadionul Giulești, în fața a 20 000 de spectatori. Marcatorii echipei României, în acel meci de neuitat au fost Pompilie Borș, eseu, și Constantin, trei lovituri de pedeapsă și o transformare. 

Echipa aliniată de Stejari: 15. Ion Simion (Grivita Rosie), 14. Sorin Fuicu (Steaua), 13. Gheorghe Varzaru (Farul), 12. Ion Constantin (Dinamo), 11. Marian Aldea (Dinamo), 10. Dumitru Alexandru (Steaua), 9. Mircea Paraschiv (Dinamo)(capitan)
1. Ion Bucan (Stiinta Petrosani), 2. Mircea Muntean (Steaua), 3. Constantin Dinu (Grivita Rosie), 4. Gheorghe Dumitru (Universitatea Timisoara), 5. Gheorghe Caragea (Dinamo), 6. Florica Murariu (Steaua), 7. Enciu Stoica (Dinamo), 8. Pompilie Bors (Dinamo)

Antrenori: Valeriu Irimescu; Teodor Radulescu

Asociația Internaționalilor de Rugby intenționează să celebreze cu fast împlinirea a 40 de ani de la momentul de vârf al rugby-ului românesc. Astfel, se prefigurează ca la 21 noiembrie, pe Stadionul Național de Rugby ”Arcul de Triumf”, cu ajutorul Federației Române de Rugby și dacă situația sanitară va permite, să aibă loc o ceremonie în acest sens.

Vom reveni cu amînunte!

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!