Mihai Vioreanu, membru fondator: ”Acceptarea noastră în rândurile IRP reprezintă pentru mine semnalul că mergem pe un drum bun!”

   Accederea AJ Rugby în cadrul Internațional Rugby Players a fost primită cu reală satisfacție în rândul membrilor tinerei organizații.Membru fondator , fostul internațional Mihai Vioreanu, ne-a spus ce reprezintă pentru el această reușită:

  ”Încerc o reală satisfacție prin faptul că proiectul nostru, relativ tânăr, a fost primit, după nici doi ani, în marea familie internațională a jucătorilor de rugby. Sper ca jucătorii români să privească, de azi, cu și mai multă încredere AJRugby. De asemenea, sper ca tot mai mulți jucători (de la amatori până la Superilgă) și foști jucători să vină în rândurile noastre.
  Ca membru fondator am o satisfacție deosebită vis a vis de reușita acestui proiect, mai ales că înființarea și consolidarea lui a mers în paralel cu dificultățile legate de această pandemie. Acceptarea noastră în rândurile IRP reprezintă pentru mine semnalul că mergem pe un drum bun.
   Totodată, afilierea ne oferă acces la suportul și resursele Internațional Rugby Players, platformă orientată spre a ajuta națiunile rugbystice mai mici, așa cum suntem noi. Și până acum am găsit acolo foarte mult suport și înțelegere.
   Un alt aspect, favorizat de acest eveniment, este că avem un alt statut via a vis de FRR și cluburile din România și sperăm ca această colaborare să fie constructivă. Totul trebuie să se axeze pe situarea jucătorului de rugby în poziția de actor principal al fenomenului rugbystic.”

 

 

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!