Webinar reușit pentru AJR

În seara zilei de 16 decembrie 2020, Asociația Jucătorilor de Rugby a organizat online primul webinar dedicat membrilor și simpatizanților noștri.

 

Ședința s-a axat pe prezentarea istoricului, structurii și particularităților AJR, printre vorbitori numărându-se Mihai Vioreanu care a sintetizat importanța apariției AJR și relațiile de parteneriat ale acesteia, pe plan intern și internațional.

 

Directorul Executiv al AJR, Andrei Rădoi, a vorbit despre cazurile concrete de implicare a AJR și jucătorii ajutați în mod direct de asociație.

 

Secretarul General al AJR, Horațiu Minea, a prezentat statistica membrilor și modalitățile cele mai facile pentru cei care doresc să se înscrie în AJR. 

 

Foarte important a fost că din partea auditoriului a existat feedback, fiind consemnate luări de cuvânt ale oaspeților la webinar. 

 

Evenimentul a fost cu acces gratuit și va fi urmat de altele asemănătoare. Al doilea webinar AJR este planificat în 6-8 săptămâni. Membrii comunității rugbystice românești sunt invitați să propună tematici de discuție și conținut pentru următorul webinar AJR.

 

În scurt timp, pe site-ul nostru oficial intenționăm să încărcăm integral produsul video al acestui webinar pentru a fi accesat de oricine consideră că este onteresat.

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!