Bogdan Armand Manea se alatura echipei executive AJR ca Director Operational

Suntem extrem de bucurosi sa va anuntam ca echipa executiva AJR se largeste prin alaturarea lui Bogdan Manea ca si Director Operational. 

 

Bogdan aduce un aport important in AJR pe latura operationala si manageriala, el avand o experienta larga in conducerea de proiecte similare in rugbyul Romanesc, ca Presedinte al Asociatiei de Rugby Suceava (2008-2011). 

 

Bogdan are o vasta experienta profesionala si o educatie specializata pe domeniul managementului care include cursuri universitare si post-universitare de management in USA si Romania. 

 

Bogdan este fost rugbyst care in perioada 1995-2013 a jucat in linia I la cluburi din Romania (Suceva, Cluj si Petrosani), Franta (Viry-Chatillon) si Anglia (Bracknell, Twickenham & Barnes RFC) si in prezent profeseaza ca inginer in Sighisoara. 

 

Cu totii, in Biroul Executiv al AJR, suntem extrem de bucurosi sa il avem pe Bogdan intre noi si speram ca membri AJR sa beneficieze cat mai curand de actiunile coordonate de Bogdan. 

 

Cu aceast prilej ii uram lui Bodgan mult succes in noua activitate si noile proiecte AJR. 

 

Mentionam ca echipa AJR este deschisa si dornica sa colaboreze cu toti din rugbyul Romanesc care vor sa ajute si sa se implice in proiectele noastre.

 

In AJR avem un singur slogan la care dorim sa aderam cu strictete: "Fa ceea ce zici ca faci!" 

 

Ancorati - Impreuna - Crestem 

 

Conducerea AJR

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!