Finalele cupelor europene vor avea loc pe stadioane diferite

Evenimentul celor două finale de cupe europene, la care se adăuga și finala Continental Shield, era foarte gustat de publicul iubitor al jocului cu balonul oval. Inițial, finalele fuseseră programate la pachet, în luna mai a anului 2020, pe Stade Velodrome din Marsilia. 

Pandemia de Covid-19 a dat peste cap multe planuri, așa că sezoanele sportive au fost și ele bulversate. Finalele au ajuns să se dispute toamna, coincident cu meciurile din campionatul francez de fotbal. Totuși, motivația principală a organizatorilor, pentru renunțarea la Stade Velodrome, este cea legată de rațiunile de securitate și de faptul că arena are o capacitate mare, 67 000 de locuri, așa că măsurile de protecție sunt greu de asigurat.

Astfel, finala Cupei Challenge va avea loc în Franța, la Aix-en-Provence, pe 16 octombrie, în vreme ce finala Cupei Campionilor este programată o zi mai târziu, 17 octombrie, în Anglia, la Bristol.

Finalele de cupe europene din 2021 vor avea loc la Marsilia, pe Stade Velodrome, iar finalele din 2022 au fost păstrate la Londra, pe Stadionul Tottenham Hotspur. 

Fanii care deja cumpăraseră bilete pentru finalele de pe Stade Velodrome, din 2020, au posibilitatea de a păstra investiția pentru 2021, sau pot cere returnarea sumelor. 

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!