Identitatea AJR-Asociatia Jucatorilor de Rugby
Asociația Jucătorilor de Rugby este o apariție nouă în peisajul oval românesc. Dacă abrevierea titulaturii conducea, la un moment dat, spre o confuzie cu Asociațiile Județene de Rugby, actualmente comunitatea rugbystică românească este pe cale de a înțelege exact diferențele între cele două tipuri de instituții.
Asociația Jucătorilor de Rugby își definește scopurile și obiectivele prin statut propriu, fiind o entitate de drept privat, dedicată rugbyștilor și foștilor rugbyști. Asociația Jucătorilor de Rugby nu substituie Asociația Internaționalilor de Rugby, entitate cu care va coopera din plin, în beneficiul propriu și al membrilor afiliați.
Asociația Jucătorilor de Rugby are intenția de a coopera cu orice for care vrea binele rugby-ului și poate ajuta în acest sens. Pe agenda de lucru a Asociației Jucătorilor de Rugby se află parteneriate cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Federația Română de Rugby, cluburi sportive, asociații județene și a Municipiului București, alte instituții publice sau private etc.
Asociația Jucătorilor de Rugby are suportul deplin al asociatiei mondiale a jucatorilor de rugby International Rugby Players si își propune să colaboreze cu alte instituții similare din țările cu rugby dezvoltat, federații naționale din străinătate, World Rugby etc.
Tot ceea ce facem este pentru binele rugby-ului, așa că vă așteptăm să vă alăturați acestui proiect implementat în premieră în țara noastră.
Ancorati - Impreuna - Crestem ! 
DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!