Joci rugby profesionist...... până cand?

Dacă acum joci rugby într-un cadru profesionist( adica primesti un banut pentru efort), ți-ai pus vreodată întrebarea ce vei face după...... ce atarni ghetele în cui? Din ce vei trai?!

Dacă încă ai incertitudini în ceea ce privește răspunsul la aceasta intrebare, Asociatia Jucatorilor de Rugby îți vine in intampinare cu o invitație la proiectul “Construieste-ti viitorul”.

Aceasta acțiune are ca model pe mult mai experimentata organizatie PROVALE-Franta https://www.provale.fr/quoi/les-services/#service-formation. Ei oferă jucătorilor din Franța un serviciu de instruire și recalificare care face posibilă consilierea, susținerea și instruirea jucatorilor în timpul și după cariera lor ca jucător prin organizația lor dedicată de formare.

Poți lua parte la acest proiect ca jucător de rugby ce căuta o formare profesională, sau ca partener ce oferă sprijin prin donații, oferte de joburi, sau suport în programele de training și orientare în cariera. Acceptăm inscrieri prin linkul de pe website-ul AJR https://www.ajrugby.ro/proiecte/construieste-ti-viitorul/ 

 

CITESTE SI DISTRIBUIE MAI DEPARTE!

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!