Serviciu complet de asigurări pentru rugbyștii galezi

Asociația Jucătorilor de Rugby din Țara galilor (WRPA) și compania All Sport insurance au anunțat, recent, semnarea unui nou parteneriat în beneficiul membrilor asociației. Compania de asigurări devine astfel partenerul oficial al jucătorilor galezi urmînd să se implice în ajutorul acestora și în dezvoltarea carierei lor profesionale. 

 

Pachetul de facilități oferite jucătorilor este mai mult decât generos și include pe lângă așteptările standard și ofertă de asigurări pentru automobile, case, afaceri private și asistență în reintegrarea socială după încheierea carierei sportive. 

 

Parteneriatul dintre cele două instituții, WRPA și All Sport insurance are deja vechime și tradiție, serviciile de asigurări oferite jucătorilor galezi până acum, prin intermediul asociației acestora, fiind impecabil. James King, președintele WRPA a subliniat importanța acestui parteneriat vorbind despre nevoia de securitate, pe toate planurile, a membilor asociației.

 

Printre cele mai sonore nume de membri ai WRPA se numără căpitanul naționalei galeze, Alun Wyn Jones (foto), care are 150 de meciuri internaționale, dintre care 141 pentru Țara Galilor și 9 pentru Selecționata Leilor Britanici și Irlandezi. 

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!